<

На місце Сапожнікова першим заступником начальника РВА Володимирського району призначили Фіщука

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:05 | 2.12.2022 / Новини / , , /
Перегляди
1878
/ коментарі 4

1-го грудня у Володимирській районній військові адміністрації представили нового першого заступника, якого призначили на місце раніше звільненого ексмера Нововолинська Віктора Сапожнікова. Ним став Віктор Фіщук, який уже працював на посаді заступника Лобача.

Про призначення повідомили на сторінці райвіськадміністрації.

Попередньо Віктор Фіщук працював на посаді заступника голови РДА з питань будівництва, архітектури, транспорту, енергетики та зв’язку, житлово-комунального та шляхового господарства, тож із напрямками роботи добре обізнаний. Тепер до його відання входитиме значно більше повноважень та обов’язків, серед яких реалізація державної політики у галузях соціально-економічного розвитку, промисловості, економіки, зовнішньоекономічної діяльності, підприємництва, торгівлі та сприяння ринку, сільського господарства.

Крім того, він є чинним депутатом районної ради.

Раніше, з 2008 року Віктор Фіщук працював на посаді начальника управління житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради. Проти нього була порушена кримінальна відповідальність за підробку документів на ремонт чотирьох вулиць. Але в квітні цього року справу закрили через завершення строків давності.

Нагадаємо, до липня цього року на цій посаді працював колишній мер Нововолинська Віктор Сапожніков. Але 29-го липня його звільнили через підозру у зловживанні гуманітарною допомогою.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер