<

На Майдані зібралося віче на підтримку Саакашвілі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:33 | 27.07.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У Києві партія Михайла Саакашвілі “Рух нових сил” зібрала на майдані Незалежності віче, щоб проаналізувати позбавлення політика українського громадянства.

Як повідомляє Українська правда, на майдані зібралися більше ста осіб. Вони принесли прапори України і плакати з гаслами “Посягання на свободу”, “Україна – не Рошен” та іншими, – пише Корреспондент.

Адвокат Саакашвілі Павло Богомазов розповів Стране.ua, що допускає екстрадицію свого підзахисного в Грузію після його повернення в Україну.

“Сьогодні ми були в Генпрокуратурі, де нам сказали, що вони поза справою і ще у 2015 році відмовили Грузії в екстрадиції Саакашвілі. Також вони підтвердили, що про нові справи їм нічого невідомо. Чому так вчинила міграційна служба і комітет при президенті вони дати відповідь не можуть”, – розповів Богомазов.

Також адвокат розповів, що ще вчора Михайло Саакашвілі збирався повертатися в Україну, однак після рішення про позбавлення громадянства вже на кордоні в нього можуть вилучити паспорт і заарештувати.

“Теоретично його можуть екстрадувати до Грузії як особу без громадянства, за умовами двостороннього договору”, – додав адвокат.

Він зазначив, що Саакашвілі подасть апеляцію на позбавлення його українського громадянства.




один коментар
  1. ГАРАПОЮ РОЗИГНАТИ ВСИХ ЦИХ ЛИЗОДУПИВ МИХО!
    МИХО ГЕТЬ С УКРАИНЫ!
    МИХО ТЕБЕ ЧЕКАЮТЬ В ТВОИЙ ГРУЗИИ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця