<

На Любомльщині пʼяний син побив батька

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:46 | 26.11.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У селі Гуменці Любомльського району чоловік під час сімейної сварки побив батька.

Варто зауважити, що він вже неодноразово відбував тюремне покарання. 2002-го був засуджений на рік, щойно вийшов на волю – знову «сів» на 10 років, а в 2014-му отримав покарання у вигляді 200 годин громадських робіт за нанесення тілесних ушкоджень батькові, ‒ пише Волинська газета.

Як ідеться у кримінальній справі, ввечері чоловік напився, вдома вилив на себе каструлю із супом, почалася сварка і рецидивіст стукнув батька кулаком у голову. Той почав утікати, впав, син його наздогнав, ухопив за волосся і тричі вдарив обличчям у землю та змусив повернутися в хату.

В будинку тортури продовжилися. Батько удар за ударом отримував ременем по голові. Впав і знову – удар за ударом по голові, грудній клітці, що їх син наносив руками й навіть ногами.

Бійня завершилася легкими тілесними ушкодженнями та кримінальним провадженням. Оскільки батько не наполягав на жорсткому покаранні, а його життю нічого не загрожувало, то суд прийшов до висновку: двох років обмеження волі чоловікові вистачить, аби усвідомити свою провину.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок