<

На Львівщині та Рівненщині вирувала негода: троє людей постраждали, підтоплені будинки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:38 | 26.06.2021 / Новини / /
Перегляди
474
/ Коментарі відсутні

Внаслідок сильних злив та вітру у Львівській області 25-го червня постраждала одна людина, у Рівненській — дві. Десятки будинків залишаються підтопленими.

На Рівненщині в одну людину влучила блискавка, на іншу — впав шифер. Постраждалих доставили до лікарні. У Львівщині одна особа травмувалася внаслідок падіння дерева, але від ушпиталення відмовилася. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

25-го червня Львів охопили сильна злива та буревій. Мер міста Андрій Садовий оголосив про надзвичайну ситуацію місцевого значення. Також сильна буря накрила Рівненську область, рятувальники закликали мешканців не залишати будинки.

За інформацією ДСНС, у Рівненській області в п’ятницю рятувальники виїжджали 11 разів, щоб розрізати і прибрати 180 повалених дерев. Частково пошкоджено дахи 13 житлових будинків.

У Львівській області за пів години місцями випало близько 28 мм опадів, що становить 60% від місячної норми. 11 житлових будинків залишаються підтопленими, а 12 дахів — пошкодженими.

Станом на 7 годину ранку суботи, 26 червня, через пориви вітру та дощ було знеструмлено 811 населених пунктів у 9 областях. Там спрацювала система автоматичного захисту ліній електропередач. Йдеться про Рівненську, Львівську, Житомирську, Хмельницьку, Київську, Закарпатську, Чернігівську, Тернопільську та Чернівецьку області. До відновлення електропостачання залучені бригади обленерго.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця