<

На Луганщині Росія кидає в бій «ждунів», на Донеччині вбиває цивільних

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:52 | 11.07.2022 / Новини / , /
Перегляди
400
/ Коментарі відсутні

Російські війська в окупованих містах Луганської області змушують українців воювати проти України, а в Донецькій області продовжують вбивати мирне населення.

Повідомлення про втрату окупантами чергових складів із боєприпасами надходять щодня, останнє – з Луганська. Про це повідомляє Українська Правда посилаючись на голову Луганської ОВА Сергія Гайдая та голову Донецької ОВА Павла Кириленка у Telegram.

За словами Гайдая, на Луганщині окупанти використовують авіацію, але стоять на місці, втрачають чергові склади з боєприпасами.

Повідомлення про втрату окупантами чергових складів із боєприпасами надходять щодня, останнє – з Луганська.

“Постачання боєкомплектів на позиції в них порушено, однак ці втрати ще не досягли критичної межі – запасів в росіян забагато. В бій вже кинуті завзяті “ждуни” із Рубіжного та Сєвєродонецька. Вони знищують села області, де можливо мешкають їхні родичі. Але це те, чого вони хотіли, на жаль”, – повідомляє він.

Гайдай повідомив, що за ніч із 10 на 11 липня росіяни завдали п’ять ракетних ударів та чотири масованих артилерійських обстріли по населених пунктах на межі Луганщини і Донеччини.

За його словами, російські війська застосовують авіацію, ствольну та реактивну артилерію, намагаючись прорватися з Лисичанського та інших напрямків на Сіверськ та Слов’янськ, але вже більше як тиждень ці спроби безуспішні. Намагаються просуватися зі сторони Попасної.

 “Росія вбиває цивільних! 10 липня найбільшого удару орки завдали по Часовому Яру: знищили багатоповерхівку, під завалами якої загинули 15 людей. Ще одна людина вчора загинула у Зайцевому. Двоє цивільних в області дістали поранення. Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі”, – пряма мова Кириленка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер