<

На Любомльщині викрили серійного злодія та вилучили в нього пістолет і набої

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:41 | 16.10.2020 / Новини / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Любомльські поліцейські встановили причетність 42-річного чоловіка до вчинення низки злочинів. Його обґрунтовано підозрюється у скоєнні щонайменше двох крадіжок на території  району та незаконному поводженні зі зброєю. Злодію загрожує до семи років позбавлення волі. 

Так, 15-го жовтня, посеред дня, зловмисник поцупив велосипед вартістю 3 тисячі гривень, належний 34-річній жительці райцентру. Викрадений велосипед вилучили, – інформує поліція Волинської області.

Встановлено, що напередодні зловмисник викрав із помешкання 28-річної жительки району одяг та ювілейні нагороди. Викрадені речі також вилучили.

Окрім цього під час поверхневого огляду підозрюваного у крадіжці співробітники поліції виявили та вилучили пістолет кустарного виробництва та 17 набоїв 9 мм. Їх направили на дослідження. 

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана із проникненням у житло), ч. 2 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. 

До слова, чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі і за вчинення крадіжок та незаконне поводження зі зброєю. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер