<

На Любешівщині поліція затримала місцевого жителя, який вбив у лісі податківця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:55 | 19.04.2020 / Новини / , /
Перегляди
17
/ коментарі 2

У Любешівському районі поліція затримала 52-річного місцевого жителя, який в лісі з мисливського карабіна випадково вбив податківця.

За даними правоохоронців, 52-річний місцевий житель під час розряджання мисливського карабіна випадково вистрелив у 32-річного лучанина, – інформує УНІАН.

Як повідомила прес-служба поліції у Волинській області, 17-го квітня, в лісовому масиві поблизу села Гречища Любешівського району 52-річний місцевий житель під час розряджання мисливського карабіна випадково вистрелив у 32-річного лучанина. Внаслідок поранення чоловік загинув.

Як зазначається в повідомленні, правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили мисливську зброю, зареєстровану у встановленому законом порядку. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України.

Йдеться про вбивство через необережність. Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Досудове розслідування триває.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, трагедія сталася на полюванні, коли 52-річний житель Любешівського району намагався упіймати рушницю, що падала, та випадково натиснув на курок.

Куля потрапила потерпілому в голову. Загиблий чоловік працював у податковій службі Волині. Одружений, має дитину.

Фото ілюстративне




коментарів: 2
  1. Ось так воно, якщо працюєш в податковій то можна не зважати на карантин та шлятися по лісах……..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця