<

На Любещівщині покарали чоловіка, який п’яним їздив на мопеді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:59 | 28.08.2019 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У травні в селі Дольськ Любешівського району поліцейські зупинили чоловіка, який п’яним їздив на скутері. Він заплатить штраф 20400 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на 3 роки.

Про це повідомляє Любешівське відділення поліції ГУНПу Волинській області.

Працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мопед марки «Ямаха», який робив незрозумілі маневри, а водій якого перебував без мотошолому. За кермом перебував житель одного з сіл району, якого у березні цьогоріч вже затримували за керування в стані алкогольного сп’яніння та судом накладено стягнення у вигляді штрафу 600 НМДГ або ж 10200 гривень.

Цього разу він знову був нетверезий, але від проходження медосвідування відмовився. Правоохоронці в присутності свідків склали на водія черговий адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування. 

Рішенням Любешівського районного суду 30-річного жителя району визнано винним у керуванні транспортного засобу у стані сп’яніння, вчинене повторно протягом року, та накладено адміністративне стягнення у вигляді у штафу у розмірі 1200 НМДГ (20400 гривень) з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер