<

На ліній розмежування в зоні АТО напружена ситуація

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:00 | 28.03.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Вздовж лінії розмежування у зоні бойових дій зберігається напружена ситуація.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив речник АТО Андрій Лисенко на брифінгу в Києві, – пише УНІАН

“В цілому, напруження зберігається по всій лінії розмежування від Азовського моря, до українсько-російського державного кордону, що неподалік Станиці Луганської”, – наголосив Лисенко.

За його словами, загалом на ділянку оборонних сил АТО поблизу Донецька припадає близько половини всіх збройних провокацій бойовиків за минулу добу.
Речник нагадав, що вчора по 29 блокпосту у Луганській області бойовики випустили 40 реактивних снарядів з установки залпового вогню “Град”. Також, ще 20 ракет бойовиків влучили по селищу Новотошківське, що на Бахмутській трасі.

За інформацією Лисенка, після цих обстрілів постраждалих немає як в лавах українських військовослужбовців, так і серед місцевих мешканців. “Вже після обстрілів наші сили були атаковані двома диверсійно-розвідувальними групами. Завдяки бойовій майстерності та мужності наших військовослужбовців, ворог відступив”, – зазначив речник.

“Вже сьогодні після опівночі до ранку бойовики тричі порушили режим тиші, безуспішно намагаючись знайти слабкі місця в нашій обороні поблизу Донецького аеропорту”, – додав Лисенко.
Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/war/1061022-vzdovj-liniji-rozmejuvannya-u-zoni-boyovih-diy-zberigaetsya-naprujena-situatsiya-karta-ato.html




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер