<

На Львівщині трапилась ДТП із шістьма транспортними засобами, серед них автобус «Львів-Луцьк»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:08 | 26.02.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

25-го лютого поблизу Львова зіткнулись шість автомобілів. Серед них – автобус із сполученням «Львів-Луцьк».

Дорожньо-транспортна пригода трапилась приблизно о 16:05 неподалік села Чишки Пустомитівського району, – інформує відділ комунікації поліції Львівській області.

Як попередньо встановили правоохоронці, мешканець Закарпатської області, керуючи вантажівкою ДАФ, зіткнувся з автомобілем Dacia Logan, який в свою чергу зіткнувся з автобусом «БАЗ», що їхав попереду. За інформації департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА, автобус був із сполученням “Львів-Луцькˮ, під керуванням мешканця Луцька. Далі він зіткнувся з Ford Kuga, а Ford – з Volkswagen Sharan.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій Ford, 34-річний житель міста Винники, його одинадцятирічний пасажир та водій автомобіля Fiat – житель Львова.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, слідчі Пустомитівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок