<

На Київщині відбулись масштабні навчання всіх органів системи МВС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:39 | 13.12.2018 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Київській області закінчилися чотириденні тактичні навчання з відпрацювання координації дій та взаємодії між силовими структурами МВС для забезпечення безпеки громадян в умовах воєнного стану.

Про це у четвер, 13 грудня  повідомила прес-служба РНБО.

До масштабних навчань були залучені:  Національна поліція, Національна гвардія, Державна прикордонна служба та Державна служба України з надзвичайних ситуацій, загалом близько 1200 осіб та 100 одиниць техніки. 

На навчаннях були присутні секретар РНБО Олександр Турчинов, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, керівники Державної прикордонної служби, Національної поліції, Національної гвардії та Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За словами секретаря РНБО України, учасникам навчань було поставлене завдання відпрацювати координацію дій і взаємодію між силовими структурами, та вирішити комплекс складних завдань для забезпечення безпеки громадян в умовах воєнного стану.

«Відпрацьовувалися сценарії забезпечення правопорядку і безпеки громадян під час виникнення різних позаштатних ситуацій, ліквідації диверсійних груп, локалізації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, оперативних дій в умовах загострення на державному кордоні тощо», – сказав О. Турчинов.

Підбиваючи підсумки, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зазначив, що в навчаннях брали участь нові підрозділи, які виховала Україна за чотири роки.

По закінченню навчань секретар РНБО та міністр внутрішніх справ нагородили підрозділи, які вибороли перемогу, кубками та цінними подарунками.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця