<

На Київщині від COVID-19 померло подружжя переселенців, яке виховувало 13 дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:24 | 31.03.2021 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Засновники дитячого будинку сімейного типу, що функціонував на Київщині, Володимир та Діана Родікові не змогли побороти інфікування коронавірусом. Без батьків залишилися 13 дітей.

Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація, – передає Громадське.

У березні подружжя через ускладнення коронавірусу госпіталізували до Васильківської центральної районної лікарні. Хворобу їм так і не вдалося побороти. Володимир помер 20 березня 2021 року. Діану перевели до реанімації, де 29 березня вона померла.

Тринадцять дітей спочатку направили до Київської обласної дитячої лікарні. Зараз вони перебувають у Київському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей «Сезенків».

Після проходження соціально-психологічної реабілітації Служба у справах дітей та сім’ї Київської облдержадміністрації вирішить, куди їх влаштувати. Обіцяють сприяти тому, щоб діти залишилися разом.

Більше про дитбудинок Родікових

Дитячий будинок сімейного типу Родікових на Київщині влаштували у 2014 році. Сюди родина переїхала з Донбасу через початок бойових дій. Подружжя виховувало 13 дітей: п’ятьох рідних, двоє з яких вже повнолітні, та вісьмох прийомних.

Тимчасово будинок був розташований у Києво-Святошинському районі Київської області. У 2017 році держава допомогла родині купити помешкання у селі Липовий Скиток у Васильківському районі, де відтоді вони й жили.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа