<

На Київщині правоохоронці затримали групу озброєних псевдополіцейських, які викрали підприємця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:19 | 26.05.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Київщині, погрожуючи зброєю, чоловіки витягнули з автомобіля водія та, одягнувши йому на голову чорну маску, посадили до свого авто, після чого поїхали у невідомому напрямку.

24-го травня о 19.20 годині на “102” поліції Київщини надійшло повідомлення від випадкового свідка про те, що на автодорозі поблизу села Ревне Бориспільського району, невідомі на автомобілі «Volkswagen T5», із застосуванням спецсигналів –  проблискових маячків червоного та синього кольору, зупинили авто «Land Rover». Забрали водія, один із нападників зник на транспортному засобі заручника. Про це повідомляє поліція Київської області.

В області та Києві було введено в дію оперативний план «Перехоплення». У результаті, вже через годину, співробітники карного розшуку обласної поліції спільно зі столичними патрульними затримали в одному з мікрорайонів Києва вказаний автомобіль «Volkswagen T5».

Присутні в ньому громадяни почали чинити опір, у зв’язку з чим правоохоронці здійснили попереджувальний постріл із табельної зброї та застосували спецзасоби. Поліцейські звільнили викраденого заручника – 53-річного столичного приватного підприємця, та затримали групу зловмисників.

При собі затримані чоловіки мали зброю, підроблені документи працівників поліції та формений одяг.

Підозрюваних – трьох жителів Дніпропетровської області та мешканця АР Крим затримано у порядку ст. 208 КПК України. До обрання міри запобіжного заходу вони перебуватимуть в ізоляторі тимчасового тримання.

За фактом викрадення людини, вимагання, незаконного заволодіння транспортним засобом, розбоя та незаконного зберігання зброї слідчі відкрили кримінальні провадження.

На даний час поліцейські перевіряють затриманих на причетність до скоєння вимагань та розбійних нападів на території України. Також встановлюється місцезнаходження викраденого транспортного засобу потерпілого.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок