<

На Ковельщині втопився 7-річний хлопчик, ще двох дітей врятували

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:05 | 16.02.2022 / Новини / , /
Перегляди
403
/ Коментарі відсутні

У селі Заліси Ковельського району на місцевому ставку загинув хлопчик 2014 року народження. Ще двох школярів – 2011 та 2012 років народження – реанімували та шпиталізували до лікарні.

Про це Суспільному розповіла інспекторка сектору комунікації ГУ Нацполіції Волині Марина Балдич.

Зі слів інспекторки, повідомлення про трагедію на водоймі надійшло о 16:15 15-го лютого. Всі троє дітей є мешканцями села Заліси. Як школярі потрапили у воду – наразі невідомо.

Як повідомляє поліція Волині, неповнолітніх у водоймі помітив 20-річний місцевий житель, який із своїм знайомим проїжджав мотоциклом поруч. Один з хлопчаків махав руками і кликав на допомогу.

Чоловік негайно кинувся у ставок та дістав з-під льоду дітей. Двох хлопців вдалося врятувати, зараз вони у лікарні, а їх товариш, 7-річний місцевий житель, вже був без ознак життя.

За словами завідувача центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслава Лініка, двох дітей, яких медикам вдалося врятували, доставили в Ратнівську центральну районну лікарню.

“Одній дитині проводили реанімаційні заходи, але врятувати дитину не вдалося”, – додав медик.

Нині слідство з’ясовує усі обставини трагедії. Відомості внесуть до ЄРДР за статтею 115 з приміткою “нещасний випадок” Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.   




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер