<

На коронавірус захворіли очільник Запорізької області та працівник НАБУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:43 | 30.03.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

В одного зі співробітників Національного антикорупційного бюро діагностували коронавірус, а також у голови Запорізької обласної ради Григорія Самардака.

Про це коронавірус у свого працівника повідомила пресслужба НАБУ в коментарі УП.

За її даними, наразі хворий почувається задовільно, від першого дня появи симптомів захворювання перебуває на самоізоляції. Так само, як і колеги, з яким він безпосередньо контактував.

Зараз НАБУ вживає всіх необхідних превентивних заходів для непоширення захворювання, там обладнані точки з дезінфекторами, з 16-го березня здійснюється контроль за температурою тіла всіх відвідувачів бюро, доступ на територію сторонніх осіб обмежено.

Окрім бахіл та разових рукавичок, які детективи НАБУ одягають для проведення слідчих дій вже впродовж кількох останніх років, зараз до цього комплекту додалися медичні маски.

Частині співробітників надана можливість віддаленої роботи та роботи за гнучким графіком.

Також, у голови Запорізької обласної ради Григорія Самардака підтвердили коронавірусну хворобу COVID-19. Він знаходиться вдома під наглядом сімейного лікаря. Його родина знаходиться у самоізоляції, – інформує пресслужба Запорізької обласної ради.

“Григорій Самардак звертається до усіх мешканців області з побажанням міцного здоров’я, перш за все, та проханням відповідально поставитися до вжитих в країні і в області карантинних заходів. Він також дякує лікарям, які сьогодні надають допомогу мешканцям області”, – йдеться у повідомлені.

Читайте також:

Ще один хворий на коронавірус помер у Чернівцях




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа