<

На кордоні з Білоруссю виявили викрадене авто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:42 | 29.05.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

28-го травня прикордонники Луцького загону у пункті пропуску «Доманове», що на українсько-білоруському кордоні, виявили викрадений автомобіль.

Під час в’їзду в Україну на автомобіль «Тойота» 2015-го року випуску білоруської реєстрації спрацювала база даних Інтерполу. В ході заходів перевірки було встановлено, що громадянин Білорусі прямує на автомобілі, який був викрадений у квітні 2017 -гороку, – повідомляє сайт Держприкордонслужби. 

Про виявлений автомобіль поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в місті Київ. Іномарку передано співробітникам Національної поліції у Волинській області для подальшого встановлення обставин.

Варто зазначити, що після підключення пунктів пропуску до баз даних Інтерполу співробітники Державної прикордонної служби України майже щоденно виявляють на кордоні документи, правопорушників та транспортні засоби, які перебувають у міжнародному розшуку.

Загалом з початку року прикордонники реалізували вже майже 1350 спрацювань відповідної бази даних, при цьому викрито більше 100 транспортних засобів, які були викрадені.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер