<

На кордоні Волині з Польщею вилучили відеообладнання на мільйон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:41 | 24.06.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Ввезення на територію України незадекларованих товарів попередили працівники Головного управління внутрішньої безпеки ДФС в зоні діяльності Волинської митниці.

Про це інформують у прес-службі Державної фіскальної служби України.

Під час проведення перевірочних заходів працівниками фіскальної служби ініційовано проведення переогляду транспортного засобу, який прямував з Республіки Польща на територію України під керуванням громадянина України смугою «зелений коридор» та пройшов митний контроль.

В результаті переогляду зазначеного транспортного засобу виявили незадекларовані товари «відеобладнання», попередня оціночна вартість яких складає близько 1 мільйон гривень.

Стосовно порушника склали протокол про порушення митних правил за статтею 482 Митного кодексу України (Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів, транспортних засобів комерційного призначення через митний кордон України поза митним контролем).

На теперішній час вживаються заходи щодо встановлення посадових осіб Волинської митниці, причетних до організації незаконного переміщення товарів через митний кордон України.




коментарів: 2
  1. Недоїхав товар до Кандиби Андрія,по судах тягають ще й на грощі попав. Чесний а на конрабасі з своїм поплічником Зайцем сидить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок