<

На контрактну службу пішли 196 волинян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:55 | 27.08.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Військові навчання, проведені на Волині, у Генштабі оцінили позитивно.

Про це стало відомо 26 серпня 2016 року під час засідання ради оборони області, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Військовий комісар області Роман Кулик, доповідаючи про стан справ щодо виконання завдань держави з укомплектування військових частин військовослужбовцями контрактної форми, наголосив: навчання, котрі відбувалися на території області в липні цього року, проведено на хорошому рівні, про що зазначали у Генштабі. Відтак, невдовзі відповідні заходи на Волині організують знову.

Щоправда, головною темою засідання ради оборони області традиційно була контрактна служба. За інформацією Романа Кулика, при завданні у 510 осіб уклали контракт 196.

– Кращі показники демонструють у місті Володимир-Волинський, а також у Ратнівському, Турійському, Ковельському, Рожищенському районах. Позитивна динаміка спостерігається у Володимир-Волинському районі. Решта регіонів фактично не справляються із поставленим завданням.

Саме на «аутсайдерах» акцентував голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. Разом із тим прохав керівництво тих районів, де цифри не надто оптимістичні, а також тамтешніх військових комісарів посилити роботу, проаналізувавши прорахунки й намітивши конкретний план дій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер