<

На «КНЯЖИЙ» у Володимир приїде наймолодша віце-губернатор з Одещини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:39 | 30.07.2017 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

На літературній сцені фестивалю «КНЯЖИЙ» виступить та відповість на запитання людей Соломія Бобровська, яка у 26 років стала першим заступником губернатора Одеської облдержадміністрації. 

До слова, фестиваль “КНЯЖИЙ” відбуватиметься впродовж двох днів –  19 та 20-го серпня у парку села Заріччя, на території стародавнього міста Володимир-Волинський, а вхід на захід символічно вартує 20 гривень.

Соломія працювала у команді Михайла Саакашвілі, стажувалася у канадському парламенті і взагалі веде дуже активну громадську та політичну діяльність. Хочете поговорити про молоді обличчя у політиці і про те, як молодь може змінити країну, – не пропустіть гутірку із Соломією Бобровською!

Розважатимуть гостей музичної сцени ведучі із файного міста Тернопіль – Андрій Човган та Валентин Котик.

Впродовж двох днів з гміни Грубешовської, що у Республіці Польща на фестиваль «КНЯЖИЙ» завітає і селище готів. Гості фестивалю побачать містечко готів та традиції їхнього життя.

Слідкуйте за сторінкою «КНЯЖОГО» у Фейсбук, та будьте в курсі останніх подій! Також, детальна інформація розміщена на сайті фестивалю. До зустрічі у Володимирі-Волинському!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок