<

На Ківерцівщині поліція вилучила 720 тисяч грн, які видавали «волонтерам» Порошенка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:28 | 11.04.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У селищі Олика Ківерцівського району у приміщені селищної ради представник Петра Порошенка роздавав людям гроші. Близько мільйона гривень – таку суму привезли для того, аби розплатитись з «волонтерами», агітаторами учасниками сітки з підкупу на користь Порошенка.

Як повідомив в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини депутат Волиньради Олександр Омельчук, про заплановану виплату коштів йому вдалось дізнатись завдяки ініціативі по виявленню сітки з підкупу, яку він започаткував у Фейсбуці.

«Відбувалось все так: в будинку культури зібралась черга з людей, по черзі заходили і виходили з грошима», – пояснив він та додав, що на місце викликали поліцію.

Як зазначає ТРК Аверс, чоловік, який роздавав гроші намагався втекти і навіть вдарив чоловіка, який хотів його затримати.

Особу чоловіка, який роздавав гроші – встановили. Це колишній юрист Київської міської державної адміністрації Владислав Шустер. Тепер він працює на одному з державних підприємств. У чоловіка слідчі виявили при собі 720 тисяч гривнень.

Тривають слідчі дії не лише в Олиці, а і в Луцьку де Владислав Шустер орендував квартиру.

Депутат Ігор Лех припустив, що насправді сума була більшою, ніж 720 тисяч, адже частину коштів встигли роздати людям. Проте готівку вилучили правоохоронці.

Натомість самі ж «волонтери», які прийшли за грошима, чесно зізнались, що прийшли отримати плату за свою буцімто «безкоштовну» допомогу. 

«Волонтери-агітатори отримують зарплату тут. Ми працювали у виборчий період, отримуємо сьогодні зарплату», – каже жінка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер