<

На Харківщині кілька автівок на крижаній ділянці дороги по черзі потрапили в ДТП, є загибла

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:36 | 15.02.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

14-го лютого близько 9:00 біля селища Рогань Харківського району на автошляху «Харків-Київ-Довжанський» трапилося ДТП з кількома автомобілями. В результаті аварії загинула жінка.

Ще 5 потерпілих віком від 30 до 50 років з забоями та саднами звернулись по медичну допомогою, – повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Водій автомобіля  «Volkswagen Transporter» на обледiнiлiй дiлянцi дороги втратив керування автівкою та перекинувся на дах. Після цього на тій самій ділянці перекинувся та вилетів у кювет автомобіль «Seat Ibiza»

За кілька хвилин 30-річний водій автівки «Kia Rio» не впорався з керуванням, авто перевернулося на дах і скоїло наїзд на жінку-пішохода, що вийшла на проїжджу частину. Після чого автівка зіштовхнулася з автомобілем «Volkswagen Transporter». 54-річна потерпіла від отриманих травм померла на місці.

У той же час в бік Харкова рухався автомобіль «ВАЗ»,  водій якого, намагаючись уникнути зіткнення, застосував екстрене гальмування і авто перекинулося.

Інформація про подію зареєстрована в Журналі заяв і повідомлень Липецького відділення поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 288 (порушення правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху) Кримінального кодексу України.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця