<

На Харківському ринку вилучили понад 300 контрабандних шуб на суму 2 мільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:45 | 6.12.2018 / Новини /
Перегляди
94
/ Коментарі відсутні

Прикордонники разом з фіскалами провели низку обшуків на ТРЦ “Барабашово” у Харкові. В результаті було вилучено понад 300 шуб на суму 2 мільйона 230 тисяч гривень. Оперція проводилася у справі про незаконну поставку та продаж одягу з натурального хутра. 

Про це повідомляє у прес-служба Східного регіонального управління Держприкордонслужби.

Підставами операції стали дані, які свідчили про причетність окремих осіб до організації контрабандного каналу надходжень до України (за так званою «сірою схемою» шляхом міжнародних поштових пересилань) та подальшої реалізації в Україні коштовного одягу з натурального хутра з Китаю.

За результатами проведених заходів, за місцем проживання членів злочинної групи та місцем розповсюдження вказаної продукції на ТРЦ «Барабашово» в Харкові, було вилучено понад 300 одиниць хутряних виробів на загальну суму 2 ммільйона 230 тисяч гривень, готівкові кошти в еквіваленті понад 100 тисяч гривень, банківські картки, документацію, яка підтверджує характер злочинних діянь.

Тривають подальші слідчо-оперативні заходи, встановлюється повне коло осіб, причетних до ввезення та реалізації вказаної продукції, в тому числі й серед відповідальних посадовців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок