<

На хабарі у Луцьку затримали працівника департаменту внутрішньої безпеки поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:16 | 22.11.2019 / Новини / /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Увечері 21-го листопада на хабарі у 3 тисячі умовних одиниць у Луцьку затримали працівника департаменту внутрішньої безпеки поліції, який є оперуповноваженим відділу моніторингу і зонального контролю обласного управління цього департаменту.

Про це повідомляє ВолиньPost, – посилаючись на пресслужбу Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у Львові.

Відомо, що оперуповноважений вимагав гроші від громадянина, який працює у сфері інформаційних технологій, нібито за те, що не повідомлятиме орган досудового розслідування про його протиправну діяльність.

Насправді ж, повідомляють у ДБР, громадянин не вчиняв злочинів.
Працівника обласного управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції затримали на вулиці Винниченка під час отримання 3 тисяч доларів неправомірної вигоди.

Як повідомляють Волинські Новини, правоохоронця затримали після спроби отримати неправомірну грошову вигоду у розмірі 3 тисячі доларів працівники правоохоронних органів. «Вищезгадана особа намагалась утекти, утім його затримали неподалік «Карабасу Барабасу», що на Винниченка», – повідомляють джерела.

Натомість, очевидці інциденту розповідають, що бачили, як біля пивного клубу-броварні «Карабас Барабас» двоє чоловіків у цивільному одязі затримали третього, якого вони «вели» від ГУНП у Волинській області.

«Чоловік був одягнений у довгу зимову куртку синього кольору. Його «заламали» і забрали з собою», – кажуть свідки.

Прокуратура Волинської області повідомила, що оперуповноваженого затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 368 КК України) та про обрання йому запобіжного заходу.

За 3000 доларів правоохоронець пообіцяв не притягувати до кримінальної відповідальності громадянина, який займався діяльністю, пов’язаною з обігом криптовалюти.

За вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.




один коментар
  1. Була міліція і іх називали мусорнею ,стала поліція ,а мусор-сміття лишилось ,без кришування і хабарів жити не можуть .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер