<

На Камінь-Каширщині чоловік підпалив свій будинок та повісився на подвір’ї

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:38 | 23.09.2022 / Новини / , , /
Перегляди
451
/ 1 коментар

63-річний житель села Великий Обзир Камінь-Каширського району покінчив життя самогубством. Ймовірно, він же підпалив перед тим свою хату.

Про це повідомляють Волинські Новини.

«Відомості внесли в ЄРДР за ст. 115 ККУ з приміткою самогубство. В рамках кримінального провадження з’ясовуватимуть обставини та причини пожежі», – йдеться у повідомленні поліції.

Про трагічну загибель Михайла Турчика 1959 року народження повідомила газета Полісся.

Пожежа у його будинку повністю знищила дах, перекриття, стіни, меблі, речі домашнього вжитку. Але це, за словами вогнеборців, які гасили пожежу, не найстрашніше.

На гойдалці, розміщеній на території обійстя, знайшли повішеним господаря дому.

Відомо, що чоловік проживав зі співмешканкою, сином та невісткою. За розповідями селян, він вів нормальний спосіб життя, не зловживав спиртним, був урівноваженим. Жодної роботи не цурався, не пропускав можливості порибалити, заготовляв гриби, ягоди. За будь-якої нагоди намагався дбати про близьких.

Втім у родині, за словами односельців, нерідко виникали сварки. Річ у тім, що будинок, в якому проживало сімейство, півтора роки тому спорудив Михайло разом зі своєю співмешканкою. Відтоді господарі не могли поділити між собою майно. Часті скандали супроводжувалися візитами поліцейських.

Напередодні того трагічного дня, коли не стало ані хати, ані Михайла, цивільне подружжя в черговий раз сварилося. По тому рідні чоловіка замкнули його в хаті, а самі пішли до родичів на ночівлю. Як припускають обзирці, очевидно, терпець чоловікові увірвався, що й могло підштовхнути його до фатального вчинку.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер