<

На Горохівщині трактор не розминувся з електроопорою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 1.08.2019 / Новини / /
Перегляди
11
/ коментарі 4

На Волині 53-річний житель Новосілок неподалік села Ковбань  Горохівського району на тракторі  CLAAS AXION 930 в’їхав в електричну опору.

Зіткнення сталося через те, що тракторист не вибрав  безпечної швидкості руху та бокового інтервалу. Однак чоловік причиною аварії  вважає навігатор, – пише Волинь-нова.

Горохівські поліцейські  зареєстрували порушення, передбачене статтею 124 КУпАП України, в якому йдеться про порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна.




коментарів: 4
  1. Да ти просто старенький і не знаєш що в кожному європейському тракторі стоїть НАВІГАТОР.Перед початком оранки йому задають карту поля і це все точно до сантиметра.Дальше вся робота йде по навігатору ні кроку на ліво.

    • То шо ж твої сантиметри привели трактора до стовба, продвінутий механізаторе?
      Навіть якби то було, як ти пишеш, то використання “клепки” ше ніхто не відміняв. Нє?!

  2. Весела гулянка на весіллі+відсутність нормального сну+навігатор=заснув за кермом, проснувся-опора! Звідки знаю-так мені ще прийшлось на кінець зміни знімати ту опору з трактора і с@ка ремонтувати лінію!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа