<

На Хмельниччині чоловік прив’язав корову до трактора та тягнув дорогою

12:33 | 30.05.2023 / Новини / /
Перегляди
2050
/ коментарі 2

На Хмельниччині у селищі Антоніни чоловік тягнув прив’язану до трактора корову. Фото тварини, яка лежить серед поля і не може підвестися, виклали у місцевій групі. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Як йдеться у дописі, корову оглянув лікар і з’ясувалося, що вона зґвалтована. Крім того, в неї вибиті зуби і вона не може їсти. Про це повідомляють UAnimals на своїй фейсбук-сторінці.

Коли власники знайшли тварину, виявилося, що вона має численні травми.

“Хтось прив’язав корову до трактора, і вона бігла, поки не знесилилась і не впала. Шкіра обдерта, роги підірвані від ланцюга, на якому її тягнули. Далі, мабуть, ланцюг порвався і тварина залишилась лежати”, — написав син власниці корови.

Невдозі у полі знайшли і покинутий трактор.

“Ми в UAnimals приголомшені цією історією і зробимо все можливе, щоб допомогти тварині і покарати винних. Ми вже сконтактували зі власниками корови та оплатимо її лікування”, – йдеться у дописі.

Поліція Хмельницької області повідомила, що на Красилівщині за фактом жорстокого поводження з твариною поліцейські відкрили кримінальне провадження Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

Подія мала місце в селищі Антоніни. Корову прив’язали до трактора і тягнули ґрунтовою дорогою. Поліцейські вже встановили особу ймовірного порушника — це 22-річний житель сусіднього села. Наразі правоохоронці працюють над з’ясуванням усіх обставин події.




коментарів: 2
  1. До психіатра придурка відвести примусово ,бо нормальна людина до такого не додумається.

  2. То може просто йому трактор не заводився і трохи не так ситуацію небайдужі перехожі зрозуміли?;)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок