<

На фабриці під Києвом виготовляли новорічні іграшки з логотипом армії РФ: керівництво вибачилось після розголосу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:39 | 5.12.2020 / Новини / , , /
Перегляди
8
/ коментарі 2

Клавдіївська фабрика ялинкових прикрас, що на Київщині, виготовляла новорічні іграшки з логотипом армії Росії. Після розголосу керівництво підприємства вибачилося та пообіцяло ретельніше обирати замовлення.

Про те, що на фабриці є іграшки з логотипом російської армії, повідомив користувач Сергій Савченко у фейсбуці, який відвідував підприємство з екскурсією, – передає Громадське.

Виконувач обов’язків голови правління фабрики Павло Гусаков відреагував на інцидент і підтвердив, що підприємство співпрацює з Росією.

«Історично склалося так, що одним з ринків збуту продукції була Російська Федерація. У зв’язку з короткою сезонністю бізнесу та в боротьбі за ринок з китайськими виробниками за останні шість років фабрика не змогла повністю відмовитися від російського ринку», ㅡ йдеться у заяві Гусакова.

За його словами, частину продукції фабрика постачала в Росію, замовлення розміщувалися через спеціальну систему. Гусаков зазначив, що через економічну кризу та скорочення екскурсій він був зайнятий розвитком нових проєктів, тому «всі замовлення від російської сторони йшли без його уваги».

Після того, як у соцмережах набув розголосу інцидент, новорічні прикраси для російської армії знищили, запевнив виконувач голови правління. Гусаков обіцяє, що всі наступні замовлення проходитимуть цензурний та етичний контроль.

«Я поділяю обурення громадськості та перепрошую щодо цієї ситуації. Сподіваюся на відновлення теплого ставлення до імені та колективу фабрики», ㅡ підсумував Гусаков.

До слова, фабрику заснували у селищі міського типу Клавдієво-Тарасове ще у 1948 році. На фабриці досі виготовляють новорічні прикраси зі скла, а також проводять екскурсії. На сайті фабрики йдеться про те, що майстри можуть зробити корпоративні ялинкові іграшки з логотипом компанії.




коментарів: 2
  1. Купив білет і не поїхав: во комусь гірше зробили шо знищили готову продукцію.
    Люди, знімайте маски, бо СО2 серйозно по мізкам б’є я бачу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок