<

На дорозі у Рівненській області під час руху загорілась вантажівка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:19 | 30.10.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

30-го жовтня на автодорозі Київ – Ковель між селами Сошники та Полиці Володимирецького району рівненської області під час руху загорівся вантажний автомобіль IVECO.

Повідомлення про пожежу автомобіля до служби ДСНС надійшло о 09:40 на спецлінію “101”, – інформують рятувальники Рівненської області.

На місце виклику направили чергове відділення бійців 5-го державного пожежно-рятувального поста смт Рафалівка. Прибувши до місця виклику, вогнеборці побачили повністю охоплену вогнем кабіну та моторний відсік вантажівки.

На гасіння бійці ДСНС подали повітряно-пінний ствол. Приблизно за десять хвилин пожежу ліквідували. Жерт та постраждалих немає.

Через пожежу на трасі утворився невеликий затор, рятувальники самостійно регулювали рух.

Як вдалося згодом з’ясувати, а також зі слів водія, він разом з напарником відчув запах диму в салоні під час руху. Транспортний засіб зупинили і побачили, що з-під капоту йде дим. Чоловіки за допомогою вогнегасників почали гасіння. Але через те, що не змогли відчинити капот, не подали ефективно на осередок горіння вогнегасячі речовини. Полум’я швидко розповсюдилося у середину салону. Автомобіль знищений вогнем повністю.

Причину пожежі та розмір збитків встановлюють.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер