<

На дорозі «Луцьк-Львів» працює ваговий контроль

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:28 | 6.08.2016 / Новини /
Перегляди
125
/ Коментарі відсутні

На волинському відрізку дороги державного значення «Львів–Радехів–Луцьк» встановлено ваговий контроль. Посилено працює Національна поліція України в області, а до водіїв-порушників застосовуються жорсткі санкції.

Про облаштування вагового контролю на новозбудованій дорозі говорили з початку виконання будівельних та ремонтних робіт. Ситуація загострилася, коли через спекотні температурні умови перевантажені автомобілі почали руйнувати новозбудоване дорожнє полотно.

Голова облдержадміністрації неодноразово попереджав – контроль буде, а кожного водія, котрий порушує встановлені правила здійснення габаритно-вагового контролю транспортних засобів, – покарають відповідно до законів та інших нормативно-правових актів України.

Відтак з метою збереження новозбудованої автомобільної дороги та недопущення руйнації дорожнього покриття сьогодні у селі Гірка Полонка Луцького району активізувала роботу система вагового контролю за проїздом транспортних засобів, вагові та габаритні параметри яких перевищують установлені законодавством норми.

Крім цього, аби охопити контролем левову частину вантажівок, що здійснюють перевезення, голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик у телефонному режимі поспілкувався із керівником Волинської поліції Петром Шпигою. Як результат, кількість поліцейських автівок збільшилась із однієї до чотирьох.

Слід наголосити, що ваговий контроль поліціянти здійснюють спільно з Укравтодором, Укртрансінспекцією, службою автомобільних доріг, а також департаментом інфраструктури та туризму облдержадміністрації.

За оперативною інформацією, котру надав керівник профільного структурного підрозділу облдержадміністрації Іван Мирка, зафіксовані перші порушення водіями великогабаритних транспортних засобів установлених чинним законодавством України вагових та температурних норм.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер