<

На дорогах Волині робитимуть ямковий ремонт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:14 | 7.02.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ коментарів 5

За інформацією підрядних підприємств 6 лютого роботи з ліквідації аварійної ямковості будуть виконувати 14 ремонтних бригад філій ДП “Волинський облавтодор” та 2 бригади ПрАТ “Ковельське шляхово-будівельне управління № 63” на найбільш аварійно-небезпечних ділянках доріг.

про це повідомляє прес-служба Автомобільних доріг на Волині.

На 6 лютого, синоптики не прогнозують для Волині істотних опадів, а температура повітря становитиме  вдень день 0-5º тепла. Тож погодні умови дозволяють продовжувати роботи з ліквідації аварійної ямковості на автодорогах державного значення в межах Волинської області.

Тож роботи з ліквідації аварійної ямковості будуть проводитись на таких ділянках доріг:

Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає всіх учасників дорожнього руху бути уважними в місцях проведення робіт та не ігнорувати попереджувальні дорожні знаки.




коментарів: 5
  1. Чого бідний бо дурний,а на шахтах скільки їх було,на Бужанці мудя з смішним три пічки нарізали і на пенсію а ви роз……..

  2. ПрАТ “Ковельське шляхово-будівельне управління № 63” це часом на те рукожопе управління яке в Поромові починало ремонт дороги, але місцеві мешканці їх вигнали мало не копняками через дуже погану якість їхньої роботи?

  3. Хоч трохи ті прикрі ями полатають. А то попадаєш колесом в неї і як мінімум диск на рихтовку, а якщо не пощастить то покришку в смітник. Зрозумійте, не реально всі дороги капітально поремонтувати за один рік. Хто не знає, в Європі теж ямковий ремонт практикується. Звісно, там в калюжі асфальт не кладуть, як у нас, технологія там на висоті. Але краще хоч якийсь ремонт тих багаточисленних глибоких ям, аніж ніякого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок