<

На Донеччині інженера «Радіо ДНР» засудили до трьох років умовно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:24 | 9.11.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Донецькій області суд засудив мешканця Краматорська до трьох років позбавлення волі умовно, визнавши винним у співпраці з терористами.

Про це повідомляє прокуратура області.

У ході судового розгляду встановлено, що з травня по липень 2014 року 38-річний чоловік, знаходячись у захопленому терористами приміщенні виконавчого комітету Краматорської міської ради, а у подальшому – за місцем розташування місцевої радіокомпанії з більш потужною радіоапаратурою та площею охоплення сигналом, технічно забезпечував ведення радіопередач, метою яких була агітація населення на підтримку так званої «ДНР».

Таким чином так званий «інженер обладнання «Радіо ДНР» допомагав учасникам злочинної організації в умовах гібридної війни чинити опір законній владі України та заподіював шкоду громадській безпеці рідного міста.

Погодившись із доказами, наведеними публічним обвинуваченням, яке підтримувала Краматорська місцева прокуратура, врахувавши щире каяття та активне сприяння розкриттю злочину з боку обвинуваченого, суд призначив йому покарання у вигляді 3 років позбавлення волі  з випробувальним строком 2 роки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок