<

На Донбасі загинув один військовий унаслідок обстрілів окупантів, четверо поранених

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:51 | 3.03.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

3-го березня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Один український військовий загинув, ще чотирьох поранено.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил у вечірньому зведенні, – передає УНІАН.

Зазначається, що противник вів обстріли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Шість обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”: чотири рази неподалік Широкиного – з мінометів калібру 82 мм ворог випустив 25 мін, а також вів вогонь із гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Зайцевого – з підствольного гранатомета; поруч з Лебединським – із міномета калібру 82 мм – 8 мін.

Також противник здійснив обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” окупанти здійснили обстріляли позиції ОС поблизу Луганського – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер