<

На Донбасі загинули двоє військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:43 | 13.08.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Донецькій області двоє військовослужбовців підірвалися на невідомому вибуховому пристрої, один із них загинув. Також, через необережне поводження зі зброєю, обірвалось життя іншого військовослужбовця-розвідника.

Про це повідомляє Оперативно-тактичне угруповання “Схід”

 “13-го серпня на Донеччині внаслідок відхилення від маршруту слідування підірвалися на невідомому вибуховому пристрої два військовослужбовця зі складу Об’єднаних сил. Один з них загинув, інший отримав поранення”, – йдеться у повідомленні.

Пораненого військового доставили до лікувального закладу, де йому надається медична допомога.

Повідомляється, що на місці події працюють робочі групи військової прокуратури та військової служби правопорядку.

Обставини трагедії з’ясовуються.

Крім того, в районі проведення Операції об’єднаних сил на Донбасі загинув український військовий розвідник. Про це 12-го повідомили в Оперативному командуванні “Північ”.

“Із сумом повідомляємо, що під час виконання бойового завдання внаслідок необережного поводження зі зброєю, отримавши вогнепальне кульове поранення несумісне з життям помер військовослужбовець окремого розвідувального батальйону зі складу Об’єднаних сил”, – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що обставини та причини смерті бійця з’ясовують представники Нацполіції та Військової служби правопорядку ЗСУ.

З 27-го липня на Донбасі почав діяти новий режим припинення вогню. Зокрема ці домовленості забороняють відкривати будь-який вогонь без дозволу керівництва. У разі навмисного порушення режиму припинення вогню стосовно військовослужбовців Збройних Сил можуть застосовувати дисциплінарні стягнення.

Бойовики щоденно порушують новий режим «тиші»: відкривають вогонь та інженерно обладнують свої позиції. У штабі називають це провокаціями, тому вогонь нашим військовим у відповідь відкривати забороняють.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер