<

На Донбасі загинули чотири бійці ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:12 | 29.06.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За минулу добу підрозділи сепаратистів 28 раз обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Під час бойових дій чотири бійці загинули, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил (ООС) у ранковому зведенні в п’ятницю, 29 червня.

“Російські окупаційні війська 28 раз вдалися до прицільного вогню по наших позиціях, дев’ять з яких – з важкого озброєння. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону і давали адекватну відповідь супротивнику”, – йдеться в повідомленні.

На луганському напрямку противник виявляв активність у нічний час і вів вогонь по захисниках Новотошківського з танка, мінометів, автоматичних гранатометів і БМП.

Відзначається активність ворога в районі Світлодарської дуги. Там з гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли українські позиції біля Світлодарська і Новозванівки. Один український військовий загинув і ще один був поранений.

Гаряче було в районі населеного пункту Південне на горлівському напрямку. Ворог активно застосовував міномети, гранатомети і великокаліберні кулемети, вогонь з яких був прикриттям роботи снайпера і диверсійної групи.

“Тільки дієвими заходами вогневого впливу на окупантів вдалося стабілізувати ситуацію. Однак двоє захисників України загинули. На цьому ж напрямку внаслідок ворожого обстрілу з гранатометів і великокаліберних кулеметів отримав поранення захисник Луганського”, – зазначили в штабі.

На донецькому напрямку сепаратисти обстрілювали з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї позиції в районі Мар’їнки, Верхньоторецька і Авдіївки. Один з військовослужбовців під Авдіївкою отримав несумісні із життям ушкодження.

На маріупольському напрямку противник вів вогонь по Павлополю, Водяному, Лебединському, Гнутовому, Новотроїцькому і Широкиному.

За даними української розвідки, дев’ять сепаратистів були знищені, ще вісім – поранені.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа