<

На Донбасі за минулу добу загинув ще один військовий ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:50 | 7.05.2021 / Новини / /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

У зоні бойових дій на Донбасі протягом 6 травня бойовики 16 разів відкривали вогонь. В результаті обстрілів загинули двоє українських військових, ще один отримав осколкове поранення.

Про це заявили у штабі операції Об’єднаних сил.

Там зазначили, що в результаті обстрілу двоє військових отримали вогнепальні поранення. Врятувати їм життя не вдалось.

Нагадаємо, про одного загиблого та пораненого 6-го травня БУГ уже повідомляв. Як згодом стало відомо, загинув піхотинець 93-ї бригади «Холодний Яр» Дмитро Товчигречка, – повідомляють на фейсбук-сторінці бригади.

«Ми схиляємо голови через смерть старшого солдата Товчигречка Дмитра Івановича, механіка-водія механізованого батальйону. Він поліг через огонь з РПГ та стрілецької зброї окупанта по позиціях бригади на Донеччині. Множинні уламкові поранення виявилися несумісними з життям», – йдеться у повідомленні.

Дмитрові було 37 років. Він мешкав у Кривому Розі, мав середню спеціальну освіту. Призвався на службу зовсім нещодавно – у січні 2021 року. Для Дмитра це була перша ротація.

Бойовики протягом доби відкривали вогонь з мінометів, великокаліберних кулеметів, гранатометів, стрілецької зброї, а також скидали вибухівку з безпілотників.

Українські позиції обстрілювали поблизу Луганського, Новгородського, Пищевика, Талаківки, Новотошківського, Зайцевого, Новотроїцького та Пісків.

Сили ООС відкривали вогонь у відповідь. Про дії бойовиків повідомили представників ОБСЄ.

Уже з початку доби 7 травня станом на 7 годину ранку бойовики 5 разів відкривали вогонь.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер