<

На Донбасі за добу двоє військових загинули, ще четверо отримали поранення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:13 | 31.01.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Двоє військових загинули, ще четверо отримали поранення, повідомив спікер АП.

За добу в зоні АТО загинули двоє військових, ще четверо отримали поранення, повідомив на брифінгу представник АП Олександр Мотузянік, – повідомляє Корреспондент.

“Сили АТО зазнали безповоротних втрат на Донецькому напрямку. Поблизу н.п. Зайцеве 1 боєць загинув, один поранений унаслідок мінометного обстрілу з боку бойовиків. Двоє бійців отримали поранення біля н.п. Опитне”, – повідомив він.

Крім цього, з його слів, один боєць був поранений і один загинув в результаті підриву на розтяжці.

Спікер АП зазначив, що в суботу ввечері противник обстріляв з 120-мм мінометів українські позиції у Станиці Луганській. На Донецькому напрямку сепаратисти порушували режим тиші на Світлодарській дузі, північніше Горлівки та в Донецькому аеропорту.

“При цьому НВФ використовували важке озброєння – 82-мм і 120-мм міномети. Це відбулося в Луганському, Зайцевому і Майорському. Саме північні передмістя окупованої Горлівки стали вчора районом найбільш активних боїв… Обстріли супротивника (зокрема снайперські) на цій ділянці фронту розпочалися в другій половині дня і тривали більше 6 годин”, – розповів Мотузянік.

З його слів, на Маріупольському напрямі противник також порушував режим тиші по всьому фронту. Зокрема, в Красногорівці двічі працювали ворожі снайпери. Крім цього, противник обстрілював позиції ЗСУ в Мар’їнці, Новотроїцькому та Широкиному.

У свою чергу в ДНР заявляють про обстріл північної околиці Донецька в районі аеропорту, а також найближчі передмістя.

“Обстріл північної околиці Донецька розпочався з району Вольво-центру близько 1:20, трохи пізніше силовики відкрили вогонь по селищу Жабічеве, селу Спартак, а також по території столичного аеропорту. Останній обстріл зафіксовано о 5:10”, – передає видання ДАН.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа