<

На Донбасі вбили українського військового

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:35 | 5.07.2021 / Новини / , /
Перегляди
386
/ 1 коментар

У неділю, 4-го липня, в зоні проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі загинув український військовий.

Про це повідомляє штаб ООС у вечірньому зведенні станом на 17:00.

“Ігноруючи домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи, російсько-окупаційні війська продовжують здійснювати обстріли позицій Збройних Сил України. … Один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення, несумісні з життям”, – йдеться в повідомленні.

Загалом від початку доби зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків. Зокрема, поблизу Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська двічі застосували гранатомети різних систем і стрілецьку зброю. Біля Авдіївки відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У районі населеного пункту Мирне російські найманці обстріляли позиції української армії зі станкових протитанкових гранатометів. Неподалік Березового окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

“На ворожі обстріли наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм. Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил”, – додали у штабі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер