<

На Донбасі сталося три ДТП: вісім поранених і загиблий

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:01 | 5.02.2022 / Новини / , /
Перегляди
525
/ Коментарі відсутні

Ввечері 4 лютого у Краматорську та Слов’янську Донецької області сталося три дорожньо-транспортних пригоди, внаслідок яких загинула одна людина, ще вісім учасників автопригоди отримали травми.

В автомобільній аварії на вулиці Гампера у Краматорську загинув 5-го лютого у лікарні один з пасажирів Toyota Corolla – 22-річний молодий чоловік, в результаті наїзду на металеву опору рекламного щита. ДТП сталася близько о 02:20, – повідомляє поліція Донецької області .

Встановлено, що на заокругленні дороги 20-річний водій не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини, а потім наїхав на опору. Постраждали водій та пасажири віком 18-33 роки, їх госпіталізували.

За даними правоохоронців, ще в одну автопригоду потрапив у Слов’янську водій автомобіля ВАЗ 2103 та його пасажирка, яким по 19 років. Вони отримали травми. ДТП сталася на вулиці Інтернатній.

Поліція встановила, що ВАЗ виїхав на зустрічну смугу, де врізався у мікроавтобус Рута 22, де перебувало три пасажири. Ніхто у мікроавтобусі не постраждав.

Крім того, третя ДТП за участю двох вантажівок трапилася у селищі міського типу Сергіївка Краматорського району, на вулиці Зарічній. Так, MAN 18.224 рухався зустрічною смугою, він зіштовхнувся з вантажівкою з причепом. Травми отримали обидва водія, які виявилися мешканцями Вінницької та Луганської областей.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч. 1 та ч.2 ст. 286 ККУ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа