<

На Донбасі один військовий загинув від кулі снайпера, за день – троє поранених

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:26 | 31.03.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Один військовослужбовець збройних сил загинув у результаті ворожого обстрілу на Донбасі 30-го березня, ще троє упродовж дня отримали поранення.  

Про це повідомляє штаб Операції Об’єднаних сил у фейсбуці.

“30 березня Україна втратила ще одного мужнього захисника. На одній із позиції, що на Донеччині, від ворожого снайперського вогню загинув військовослужбовець Збройних Сил України.

Командування об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця та наголошує, що будь-які злочинні дії окупантів не залишаться безкарними”.

Про загиблого Українській правді повідомив речник ООС Павло Ковальчук у коментарі Українській правді.

“На жаль, у нас сьогодні один загиблий і троє поранених. Це все різні епізоди. Станом на обід у нас було двоє поранених. Наразі, на жаль, маємо ще одного пораненого і одного загиблого бійця”, – повідомив Ковальчук.

Третій поранений за день отримав осколкове поранення у результаті ворожого обстрілу. Його доставили до військово-медичного закладу та надали меддопомогу. Стан здоров’я військовослужбовця задовільний.

Раніше у штабі ООС повідомляли, що двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення у результаті ворожих обстрілів 30-го березня.

“30 березня збройні формування Російської Федерації вкотре нехтуючи Мінськими домовленостями обстріляли позиції підрозділів Об’єднаних сил.

Так, по українських захисниках поблизу населеного пункту Шуми російські окупанти вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення”, – йдеться у повідомленні.

Воїнів доставили до військово-медичного закладу, де їм надали необхідну меддопомогу.

Відзначається, що підрозділи операції Об’єднаних сил відповіли противнику. Втрати бойовиків уточняються.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер