<

На Дніпропетровщині на шахті сталася аварія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:33 | 6.03.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Троє гірників з опіками рук.

На шахті “Ювілейна” у Першотравенську Дніпропетровської області ввечері 5 березня сталася аварія, три людини отримали опіки, всіх гірників, які працювали на зміні, виведено на поверхню. Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на обласне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Аварія сталася близько сьомої години вечора. За попередніми даними, постраждали три людини.

У прес-службі підприємства “ДТЕК Шахтоуправління Первомайське” повідомили, що на шахті “Ювілейна” в суботу на горизонті 370 метрів стався спалах метану без горіння після цього.

“Двоє гірників очисного забою і машиніст гірничо-виймальних машин видобувної дільниці № 3 отримали легкі опіки першого ступеня – почервоніння шкіри, – відкритих ділянок тіла. Гірничий диспетчер, отримавши повідомлення про аварійну ситуацію, оперативно ввів в дію план ліквідації аварії. Постраждалі самостійно виїхали на поверхню, в медпункті їм надали необхідну медичну допомогу і доправили до міської лікарні № 4”, – розповіли в прес-службі шахти.

За її даними, всіх 173 робітників, які були в шахті, виведено на поверхню.

Вміст метану в гірничих виробках відповідає нормі, задимлення немає. Для з’ясування причин аварії буде створено спеціальну комісію.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер