<

На декількох вулицях Нововолинська з 26-го листопада два тижні не буде води

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:14 | 25.11.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Підприємство «Нововолинськводоканал» попереджає про припинення подачі холодної води 26-го листопада абонентам частини вулиці Луцької, Промислової та проспекту Степана Бандери у Нововолинську терміном на два тижні, в зв’язку з реконструкцією водопровідних мереж.

Про це інформує адміністрація підприємства “Нововолинськводоканал” у фейсбук.

“Підприємство «Нововолинськводоканал» повідомляє, що в зв’язку із проведенням робіт у зв’язку з роботами по реконструкції водопровідних мереж міста по проєкту четвертої черги заміни водогонів – з вівторка 26 листопада 2019 року буде припинено подачу холодної води абонентам за адресами: вулиця Луцька 15, 19, 19б, 24, 24б, 26; вул. Промислова 44 – 52; проспект Степана Бандери 96 – на строк два тижні до 10.12.2019 року. Просимо вибачити за тимчасову незручність. “, – йдеться у повідомленні.

Жителів цих територій просять зробити запас води на цей період.

Додають, що після завершення робіт буде проведена промивка водопровідних мереж.

У випадку виникнення питань та пропозицій, просять звертатись на підприємство “Нововолинськводоканал” за телефоном (03344) 49025 або за адресою: пр-т Перемоги, 20.




коментарів: 4
  1. Що можна робити два тижні? Водоканал, ви головою вдарилися? Дев’ятиповерховий будинок по Луцькій 26, як можна два тижні бути без води? Звідки носити? В людей малі дітки.

  2. Жителів цих територій просять зробити запас води на цей період.
    Ви серйозно??? 2 ТИЖНІ??? де ті запаси на 2 тижні робити??? у нас сім’ї, діти. ви жартуєте???

  3. оприлюднити адреси тіх, хто приймав це рішення і оголосити, шо мешканці відключених домів можут прийти до цих діячив і набрати води…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця