<

На чверть менше газу використала у 2015-му році Волинь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:24 | 16.01.2016 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Зменшення споживання природного газу, майже стовідсотковий розрахунок за спожитий газ та електроенергію, ефективна робота системи надання житлових субсидій тощо. Саме на такі теми говорили під час чергового засідання антикризового штабу, що відбулося 15-го січня 2016-го року, за участі голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

Звісно, не оминули й особливо актуальної нині теми: хід опалювального сезону у 2015-2016 роках. За словами заступника начальника управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Андрія Пирога, опалювальний сезон в області можна з впевненістю охарактеризувати як стабільний.

“Усі котельні в області працюють без особливих збоїв, ті незначні проблеми, які виникають у процесі, ліквідовуємо. Заклади соціальної сфери: лікарні, школи, дитсадки тощо опалюються стабільно. В більшості випадків проблеми, пов’язуємо із погодними умовами, що різко погіршилися на початку січня 2016-го року. Зокрема, якщо говорити про роботу комунальних служб 10-11-го січня, то результати – непогані: у всіх містах обласного значення вдалося вчасно розчистити дороги та пішохідні доріжки, що не створило незручностей для мешканців.” – наголосив Андрій Пирога.

Непогані показники фіксують і щодо оплати за спожиті енергоносії, зокрема, за спожитий природній газ і електроенергію.

Варто зауважити, що волиняни помітно скоротили споживання природного газу у порівнянні з 2014-м роком. Статистичні дані оприлюднив керівник ПАТ “Волиньгаз” Мирослав Коротя.

“У розрізі бюджетів маємо такі результати: Державний бюджет –  у 2015-му році спожито на 20 % менше, ніж у 2014-му, обласний – на 29 % менше, ніж у 2014-му,  місцевий має найкращий показник – на 31 %. Усі райони та міста мають стовідсоткову оплату за спожитий газ, окрім Луцького району – 97,7 % та міста Луцька – 97,9 %” – зазначив Мирослав Коротя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер