<

На чотири з мінусом нардеп Ігор Гузь оцінив роботу своєї команди за останніх пів року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:40 | 8.06.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Про результати роботи у Парламенті звітував перед пресою та громадськістю нардеп Ігор Гузь. Свою роботу, по п’яти бальній системі, без зайвої скромності, він оцінив на неповних чотири бали. “Як на мене, це не погано, як для 6-ти місяців роботи в умовах війни та економічної кризи”, – сказав народний депутат.

“Я ніколи не кнопкодавив, хоча із прикрістю визнаю, що мої колеги по фракції це роблять. Я мав розмову із ними і виказав своє негативне ставлення в досить різкій формі. До мене також підходили із пропозицією проголосувати за когось, але я відмовився”, – каже Гузь.

У Верховній раді із Волинських депутатів найбільше товаришує із Ігорем Лапіним із Луцького виборчого округу. Не приховує, що під час вирішення питань із вугільною галуззю звертався за підтримкою і до одіозних олігархів Єремеєва, Івахіва та Мартиняка.

Про голосування за законопроект “Про пожиттєвий статус суддів” каже, що аналізував волинських суддів та одразу подав пропозицію про виключення із їхнього списку Луцького суддю Волдінера. Гройсман відреагував і цього суддю виключили зі списку. Однак, у соціальній мережі “Фейсбук”, активним користувачем якого є нардеп, його звинувачують у тому що Нововолинського суддю Ушакова Гузь продивився.

Про відставку уряду Яценюка народний депутат переконаний, що це не на часі. Зміна певних міністрів – це інше питання. Воно ставитиметься із вересня, пообіцяв Ігор Гузь.

Здобутками в своїй роботі вважає фінансування добудови шахти №10 Нововолинська, зняття із займаної посади начальника Київського міського УМВС Олександра Терещука, який під час Революції гідності очолював Волинське УМВС.

На даний момент команда Ігоря Гузя займається організацією оздоровлення дітей із виборчого округу нардепа, батьки яких загинули, поранені або просто брали участь в антитерористичній операції на Сході України.

“Мій товариш, депутат зі Львівщини Ігор Васюник, який вклав мільйони в реорганізацію пансіонату “Шацькі озера”, що у селі Світязь, запропонував оздоровити там дітей із сімей учасників АТО.  Я погодився і протягом червня із мого виборчого округу на відпочинок потраплять більше 50-ти чоловік”, – розповів нардеп.

Деталі роботи народного депутата – дивіться у прямому ефірі на нашому сайті.

DSC_0037




коментарів: 2
  1. УТОЧНЕННЯ!
    Гузь висловив ініціативу в соцмережах, але люди – його електорат – то зарубали на корню.
    Він не обговорював з Мартиняком, Іваховим, Єрємєєвим створення групи “Волинь”.

  2. Це не д ….. Він просто робить показуху,переписка йоно на ф… Це так собі. Я Вам не вірю.Коли Ви поміняєте директора 10 шахти,чи він Вам “вгодив”?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок