<

На честь загиблих бійців 51-ї бригади започатковано футбольний турнір

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:46 | 17.04.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Як відомо, перших і найкривавіших втрат представники Волині в війні на Сході зазнали 22 травня 2014 р. під м. Волноваха Донецької обл., коли на батальйонно-тактичну групу під командуванням майора Леоніда Полінкевича підступно посеред ночі напав озброєний до зубів загін російсько-терористичних банд.

У результаті нападу, в якому могло взяти участь до 100 головорізів, зі складу 51-ої Володимир-Волинської ОМБР полягло 18 офіцерів і солдатів, чимало наших хлопців зазнали поранень, причому, у найкритичніші моменти ситуації між с. Ольгинка і Володимирівка, поруч із ландшафтним парком «Великоанадольський ліс»,  їх рятували навіть місцеві жителі, своїм автотранспортом відвозячи в лікарню, – повідомляють Хроніки Любарта.

На честь мобілізованих і полеглих захисників України, майже всі з яких були уродженцями Волині,  та з ініціативи представника Благодійного фонду «Волинь-2014» Ігоря Лещенка кілька років тому започатковано футбольний турнір на честь полеглих бійців. Як повідомив Ігор Володимирович, відбудеться він і цьогоріч.

Свою участь у змаганнях, у яких традиційно грають луцький ФК «Абориген» і збірна м. Волновахи і військовослужбовці дислокованих на лінії фронту підрозділів ЗСУ, підтвердив і капітан ветеранів збірної України, екс-головний тренер луцької «Волині» Анатолій Дем’яненко, який і торік привіз синьо-жовту дружину на цей турнір.

Очікується, що в третій декаді травня в Волноваху виїде не лише футбольна команда «Абориген» (президент – Віктор Чорнуха), але й представницька делегація з числа офіційних осіб Луцької міської ради, громадських організацій і, звичайно, родичів полеглих Героїв.




один коментар
  1. Тішуся, що цей турнір не назвали на честь покійного вже, голови ВОДА – як кажуть, творця всеволинської мафії, Б.Клімчука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер