<

На Чернігівщині чоловік заявив про вбивство вітчима, щоб поліція приїхала до нього і розчистила сніг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:14 | 14.02.2021 / Новини / , /
Перегляди
139
/ Коментарі відсутні

Житель Чернігівської області знайшов оригінальний, але незаконний спосіб почистити сніг біля свого дому: він вигадав вбивство вітчима, викликав поліцію і попросив її розчистити дорогу.

Про це повідомляє «Суспільне» з посиланням на місцеву поліцію.

Інцидент стався у селі Грибова Рудня. Місцевий житель був настільки незадоволений неприбраним снігом біля його будинку, що зателефонував у поліцію та заявив, що вдарив вітчима ножем в ділянку грудної клітини, й тепер той не дихає.

Потенційний вбивця не став розповідати деталей злочину, лише попросив направити до нього наряд поліції, а крім цього — спецтехніку, пояснивши, що через сніг легкові автомобілі до нього не доїдуть.

Група патрульних, яка прибула на виклик, з’ясувала, що чоловік нікого не вбивав, а просто невдоволений тим, що біля його будинку не почистили сніг, тому й вирішив у такий спосіб розв’язати свою проблему.

На заявника склали адміністративний протокол за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. Стаття передбачає штраф від 51 до 119 грн. Ми в жодному разі не закликаємо повторювати таке, але неможливо не зауважити, що за 119 гривень сніг біля вашого будинку навряд хтось почистить.

Фото – ілюстративне.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер