<

На Буковині три весілля «загнали» у «червону» зону цілий район

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:34 | 9.08.2020 / Новини / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Близько 20% гостей, які відвідали три велелюдні весілля у Кіцманському районі, захворіли на коронавірус. Через це стався сплеск захворюваності у цьому районі і його вже другий тиждень поспіль відносять до «червоної» зони поширення COVID-19. 

Епідемічна ситуація в Кіцманському районі Чернівецької області погіршилася через три масові весілля. Багатолюдне святкування відправило весь район у «червону» зону. Про це повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук під час брифінгу, – пише ГазетаUa.

“Велелюдні весілля у Буковинському стилі, і з таким розмахом 300-500 гостей на одному весіллі. Три таких весілля, які пройшли у Кіцманському районі загнали весь район у так звану “червону” зону.

Адже вже сьогодні встановили, що 20% усіх гостей, які були на святкуванні мають підтверджений коронавірус. Значно більша кількість людей перебуває у статусі контактних осіб”, – зазначив він.

Кількість заражених підвищилася й серед відпочивальників.

“Близько 20% тих, хто повернувся з курортів та роблять тест на коронавірус отримують позитивний результат”, – додав Осачук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа