<

На блокпосту в Донецькій області затримали волинянина з цілим арсеналом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:48 | 14.12.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Завдяки поліцейському собаці правоохоронці завадили незаконному вивозу зброї та боєприпасів до Волинської області.

На покровському блокпосту на Донеччині силовики вилучили зброю у ковельчанина, – повідомиляє у Покровськоий відділі поліції.

На покровському блокпосту ввечері 13 грудня поліцейські зупинили для перевірки автівку. Під час спілкування з правоохоронцями водій дуже нервував, чим викликав підозру. Тож силовики вирішили більш ретельно оглянути автомобіль за допомогою німецької вівчарки Діка.

Дік заскочив у середину автомобіля і почав його обнюхувати. Службовий пес таки знайшов сховок. Під сидінням автівки виявили 5 магазинів до автомату, споряджених набоями, а в дверці транспортного засобу – коробку, обмотану скотчем. У ній – набої калібром 7,62 мм. Під час огляду сумки з особистими речами, поліцейські виявили 3 димові шашки, дисковий магазин до автоматичної зброї та автомат Форт-201.

Власником арсеналу виявився 28-річний мешканець Ковеля. Чоловік пояснив, що частину зброї він придбав через Інтернет, а частину – в якогось незнайомця. Всі ці небезпечні предмети віз до себе додому – на Волинь.

Правдивість його свідчень встановить слідство.

Зброя та боєприпаси вилучені та спрямовані на експертизу.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер