<

На березі річки Стир знайшли жінку, яку побив молодик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:27 | 10.05.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

5-го травня близько 20:00 на березі річки Стир у Луцьку виявили непритомну жінку. На її тілі були видимі тілесні ушкодження. Встановили, що її побив молодик, житель Турійського району. Тепер йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Оперативники встановили особу потерпілої. Нею виявилась 49-річна жителька Ківерцівського району, – інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження.

У рамках досудового розслідування поліцейські встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 29-річний житель Турійського району.

Напередодні чоловік познайомився із потерпілою в одному із закладів відпочинку в Луцьку. Згодом між ними виникла суперечка під час якої підозрюваний побив нову знайому.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні інкримінованого злочину, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа