<

На березі річки Луги хлопець оригінально зробив своїй дівчині пропозицію руки і серця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:36 | 4.05.2019 / Новини / /
Перегляди
36
/ Коментарі відсутні

На Великдень, 29-го квітня на березі річки Луги хлопець зробив своїй дівчині оригінальну пропозицію руки і серця.

На березі Луги під розлогою вербою юнаки й дівчата прикрашали арку білосніжною тканиною, кульками. Поряд поставили столик із шампанським, – пише Місто Вечірнє.

DSC_0026

На простеленій доріжці розсипали пелюстки троянд. Сміялись, щось обговорювали, жартували. Лише Михайло, тримаючи в одній руці величезний букет квітів, а в іншій – коробочку з каблучкою, помітно нервував й раз-у-раз поглядає на дорогу. Виглядав, коли ж приїде його кохана…

DSC_0002

А Ірина в цей час, схвильована, з безліччю запитань, думок та тривог, їхала автомобілем з мамою Михайла виручати його з халепи. Так, саме з халепи… За легендою, яку вигадали Михайло, подруга Ірини Анастасія та мама юнака Наталія Анатоліївна, вранці хлопець потрапив у невелику автопригоду, та ще й, крім цього, побився з іншим учасником ДТП. Зараз він у правоохоронців. Цю історію схвильовано й емоційно мама Михайла розповіла Ірині, коли та тільки-но вийшла із ванної кімнати й збиралася сушити волосся. Вони обоє кинули все й помчали у відділ поліції, аби дізнатися, що ж трапилося, заспокоїти та підтримати Михайла. Але автомобіль повіз їх не туди…

DSC_0039

«Я нічого не розуміла. Куди ми їдемо, до чого тут пляж та ще й арка весільна», – пригадує Ірина.

DSC_0004

«Бачу – стоїть Міша з каблучкою. Для мене це взагалі було шоком. Ми підходимо ближче. В очах темніє, течуть сльози… Я нічого не пам’ятаю… Все було настільки емоційно, що лише ті відчуття, які довелося в той момент пережити запам’яталися, а події – уривками», – додала дівчина.

Михайло став на коліна, сказав, що не уявляє свого життя без Ірини й запропонував стати його дружиною. Ірина, яку аж трусило від сплеску пережитих емоцій, сказала «Так!». Коханий одягнув їй на безіменний палець каблучку, обійняв, поцілував. Закохані зробили спільні фото. Після цього пішли в Успенський собор, дзвонили у дзвони й загадали бажання…

DSC_0040
DSC_0044

Ірина та Михайло були знайомі ще зі школи. Разом навчалися у Льотничівському НВК. Згодом, їхні шляхи розійшлися, адже навчалися вони у різних містах. Зустрілися минулого року у Володимирі-Волинському, спілкувалися, а 1 вересня минулого року почали зустрічатися.

DSC_0053

«Михайло розповів мені, що хоче зробити Ірі пропозицію й ми разом з ним та його мамою Наталією Анатоліївною почали думати, як це оригінально зробити. Хотіли, щоб Ірина запам’ятала цей день на все життя,» – розповідає подруга нареченої Анастасія Рижанова.

«Близько двох місяців все організовували. Було безліч ідей, варіантів, але зупинилися на цьому й навіть план дій записали на аркуші паперу. Та вийшло все ще більш круто та емоційно, ніж ми очікували».

DSC_0029
DSC_0083
DSC_0088
DSC_0095
DSC_0120
DSC_0104
DSC_0138
DSC_0146
DSC_0165





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер