<

На автостанції у Луцьку розгорнувся скандал: водій “украв” дитину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:55 | 24.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На луцькій автостанції розгорнувся скандал через пільговий квиток.

Про це повідомила на своїй сторінці Наталія Янчук у Facebook, – пише “ВолиньPost”.

Подаємо допис без змін:

“ПОСТ ГНІВУ…пригоди ще не закінчилися, тому деталі згодом…
Рідко пишу пости у ФБ, але те що сталося сьогодня зі мною і з моєю дитиною, мене врівноважену і неконфліктну людину вивело із себе.

Зранку купили у касі Луцького автовокзалу квиток до Рівного по пільговому посвідченню дитини багатодітної сім’ї. Касир сказала, що водії цього АТП не беруть пільговиків, але квиток не видати вона не має права -“Спробуйте, може домовитеся”, сказала вона.

Я, неодноразово чуючи про такі ситуації, дитину провела до автобуса і підійшла до водія, попередила що дитина їде по пільговому квитку, щоб не було нюансів. Він, показуючи мені відомість, у якій зазначено пільгу сказав мені, що у нього є ПОСТАНОВА АТП 10708 (певно це найвищий документ!!!!), по якій він пільговиків не возить. Він пригрозив, що або вона заплатить, або він її висадить. Зайшов у маршрутку, попросив у неї квиток, і попросив показати посвідчення, яке видер з рук і сказав що я його зможу забрати у Нововолинську, коли заплачу за проізд, бо його начальство забирає гроші в них з зарплати і згідно ПОСТАНОВИ забороняє возити пільговиків. Коли я сказала, що викличу поліцію, він сказав – “Викликайте, зірвіть мені рейс!”. Потім вискочив з маршрутки і пішов до місця водія – я за ним, з вимогою повернути посвідчення, він відштовхнув мене, закрив перед носом двері і поїхав…..((( Дитина в маршрутці, я на вокзалі…

Поліцію викликала, а дитина в цей час заплатила гроші і забрала посвідчення, квиток він теж забрав і не повернув…
Патрульні, які приїхали на мій виклик, передали на пост номер маршрутки і конфлікт був уже на Цуманському перехесті без мене….Там його зупинили і довго виясняли ситуацію з водієм і начальником АТП. Гроші повернули, квиток (який до речі є докуменом страхування!!!!) теж .

МОЖЕ МЕНІ хтось пояснити – що відбувається? Суть не в грошах, не в посвідченні, в людяності елементарній…..Я розумію перевізника, якому не компенсовують перевезення пільговиків, я розумію водія, якому пригрозив перевізник…Я НЕ РОЗУМІЮ – Де ЛЮДЯНІСТЬ?!?!? Чому ситуацію з пільговиками і компенсацією мають на собі “нести” діти…Нерви зіпсовані і не варті були тих грошей. Але найстрашніше наше мовчання…

P.S. Дякую, Оксана Наконечна, яка проходила повз і підтримала мене, бо решта були байдужі….І дякую патрульним, які ситуацію з такими водіями знають і швидко реагують”, – йдеться в дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок